Projeler

Yürüttüğümüz projeler hakkındaki gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Projeler
Vizyon Koleji

Vizyon Koleji

Vizyon Koleji Kurumsal Yönetim Sistemleri’nin Oluşturulması Projesi’nin birinci fazını oluşturan Reorganizasyon, Görev Tanımları ve Ücret Yönetim Sistemi Oluşturma çalışmaları Nisan 2017 tarihi itibari ile başlamış ve tamamlanmıştır.
Koray Varol

Koray Varol

Koray Varol Akademi Kurumsal Yönetim Sistemleri’nin Oluşturulması Projesi’nin birinci fazını oluşturan Reorganizasyon ve Görev Tanımları Oluşturma çalışmaları Haziran 2017 tarihi itibari ile başlamış ve Temmuz 2017 tarihinde tamamlanmıştır.
Trikotek

Trikotek

Trikotek Kurumsal İnsan Kaynakları Sistemleri’nin Oluşturulması Projesi’nin birinci fazını oluşturan Reorganizasyon ve Unvan Standardizasyonu çalışması Mayıs 2017 tarihi itibari ile başlamış ve tamamlanmıştır.
Çelikler Holding

Çelikler Holding

TÜSSİDE bünyesinde yürütülen Çelikler Holding Kurumsal Analiz Projesi 3 Mart 2017 tarihinde başlamış ve 21 Haziran 2017 tarihinde proje raporunun sunumu ile tamamlanmıştır.
Carisma Emlak

Carisma Emlak

Carisma Emlak Kurumsal Yönetim Sistemleri’nin Oluşturulması Projesi’nin birinci fazını oluşturan Reorganizasyon ve Görev Tanımları Oluşturma çalışmaları Haziran 2017 tarihi itibari ile başlamış ve tamamlanmıştır.